ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ) ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, ένα Δημόσιο Σχολείο, για 4η συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται και συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου-Τμήμα Πολιτισμού το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 στις 7:00μ.μ στον χώρο του πάρκινγκ πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

 Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει τρεις (3) φάσεις.

Την πρώτη φάση, που ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου 2013, κατά την οποία τα συγκροτήματα υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους.

Τη δεύτερη φάση όπου τα συγκροτήματα καλούνται σε ακρόαση στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, ενώπιον επιτροπής. Η Καλλιτεχνική επιτροπή του Φεστιβάλ αξιολογεί  με καλλιτεχνικά κριτήρια τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή και αποφασίζει ποια συγκροτήματα θα εμφανιστούν στην τελική φάση.

Και την τελική φάση η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 με συμμετοχή των συγκροτημάτων που πέρασαν την διαδικασία της ακρόασης και επιλογής.

Στόχος μας είναι να αναδειχθεί το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της σκληρής δουλειάς και της απαιτητικής προετοιμασίας των συγκροτημάτων προσφέροντας τους βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα ζήσουμε μια βραδιά γεμάτη από διάφορα είδη μουσικής που εκφράζουν την δυναμική της νεολαίας.

Τα συγκροτήματα εκφράζουν την Σύγχρονη Νεανική Μουσική Δημιουργία γράφοντας πρωτότυπη μουσική και στίχους και τα μοιράζονται μαζί μας.

Στηρίζουμε ,και αναδεικνύουμε την προσπάθεια τους .

Σας περιμένουμε…

poster

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αγαπητοί φίλοι, μαθητές, φοιτητές και νέοι

 Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, ως φορέας υλοποίησης που έχει την οργανωτική ευθύνη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Τμήμα Πολιτισμού

 ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ) ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου 2013 στη Ρόδο στο χώρο πίσω από το Κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (παρκινγκ).

             Σκοπός του ΦΕΣΤΙΒΑΛ είναι να δοθεί αφενός η ευκαιρία για έκφραση της ερασιτεχνικής δημιουργίας, συγκροτημάτων που αποτελούνται από  μαθητές, φοιτητές και νέους έως και 28 ετών αφετέρου δε, το κοινό της Ρόδου να γνωρίσει το έργο τους.       

Όροι συμμετοχής:

  • Μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές, φοιτητές και νέοι έως 28 ετών.
  • Για να συμμετάσχει ένα συγκρότημα θα πρέπει να παίξει τρία (3) τραγούδια τουλάχιστον.
  • Στα πλαίσια αναβάθμισης του καλλιτεχνικού επιπέδου του Φεστιβάλ είναι επιθυμητό αλλά όχι απαραίτητο να υπάρχει ένα πρωτότυπο δικό σας κομμάτι

. ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

  • Οι ακροάσεις των συγκροτημάτων (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί) θα γίνουν στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου ενώπιον επιτροπής, η οποία θα αξιολογήσει και θα επιλέξει με καλλιτεχνικά κριτήρια τα συγκροτήματα που θα παρουσιαστούν κατά την ημέρα διεξαγωγής του ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
  • Κατά την ακρόαση θα εκτελεστούν από τα συγκροτήματα 2 τραγούδια

 

 Αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται στο e-mail : [email protected]

Μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 

 Πληροφορίες στο e-mail: [email protected] και στην σελίδα μας στο Facebook: Φεστιβάλ Συγκροτημάτων Σύγχρονης Νεανικής Μουσικής Δημιουργίας-Ρόδος

 allaksogolies.gr

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.