ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

4 εύκολα tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Εδώ και καιρό προσπαθείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου, γιατί πριν αρκετούς μήνες αποφάσισες να κάνεις μία δραστική αλλαγή που στη συνέχεια μετάνιωσες. Έτσι, περιμένεις καρτερικά να περάσουν οι μπούκλες σου τον ώμο για να αρχίσεις να φτιάχνεις ξανά πλεξούδες και αλοογουρές, στις οποίες έχεις αδυναμία.

Αντί όμως, να ελέγχεις το μήκος των μαλλιών σου καθημερινά μπορείς να ανακαλύψεις tips που θα σε βοηθήσουν να τα μακρύνεις πιο γρήγορα.

1. Φρόντιζε τακτικά το τριχωτό της κεφαλής.

Είναι ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος για να δεις πιο γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Δοκίμασε να κάνεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, ώστε να αυξάνεις την κυκλοφορία του αίματος και μην ξεχνάς να κάνεις τακτικά μία απολέπιση για να απομακρύνεις υπολείμματα από τα προϊόντα styling που χρησιμοποιείς.

2. Εφάρμοζε συχνά μία μάσκα για τα μαλλιά σου.

Μία μάσκα θα κρατήσει τα μαλλιά σου και το τριχωτό της κεφαλής ενυδατωμένα και υγιή. Διάλεξε μία του εμπορίου ή δοκίμασε να φτιάξεις μία μόνη σου.

3. Προσπάθησε να μη χρησιμοποιείς συχνά εργαλεία θερμότητας, όπως σίδερο για μπούκλες ή πρέσα ισιώματος.

Με τον καιρό θα καταλάβεις πόσο καλό θα κάνει η αποχή από τα εργαλεία θερμότητας στα μαλλιά σου. Επιπλέον, θα αρχίσουν να μακραίνουν πιο γρήγορα γιατί θα είναι υγιή και όχι κατεστραμμένα.

4. Καλό είναι να χρησιμοποιείς καθημερινά ένα αντηλιακό για τα μαλλιά σου.

Η προστασία από τον ήλιο είναι υπόθεση καθημερινή, μην την αφήνεις μόνο για το καλοκαίρι. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν του εμπορίου ή δοκίμασε να φτιάξεις ένα spray μόνη σου με νερό, lotion αλόης και δενδρολίβανο.

joytv.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.