ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

3χρονος στον Καναδά έφαγε κλήση για παράνομη στάθμευση

Στις αρχές του μήνα, ένας Καναδός αστυφύλακας έκοψε κλήση σε έναν πιτσιρικά για παράνομη στάθμευση της πλαστικής του μοτοσικλέτας, αλλά και επικίνδυνη οδήγηση.

Το περιστατικό συνέβη στο Halifax της Nova Scotia στον Καναδά, όταν ο αστυφύλακας Shawn Currie είδε τον μικρό Declan Tramley να οδηγεί την παιδική του μοτοσικλέτα γρήγορα και να την παρκάρει παράνομα.

Ο αστυνομικός κατευθύνθηκε προς το μέρος του 3χρονου Declan και του έκοψε κλήση. Προφανώς ο αστυφύλακας Shawn Currie έκανε πλάκα στον μικρό μοτοσικλετιστή και με αφορμή το γεγονός του έδωσε και ένα μάθημα για ασφαλή οδήγηση.

“Αυτός ο μικρός έρχεται προς το μέρος μας και φέρνει μαζί τη μικρή του μηχανή και την παρκάρει ακριβώς όπως παρκάρουν τις μεγάλες, κανονικές μηχανές. Σκεφτήκαμε λοιπόν όταν θα ήταν αστείο να πάω εκεί και να κάνω πως του κόβω κλήση”, δήλωσε ο Currie στο κανάλι CBC.

trixronos klisi

Ο πατέρας του μικρού Declan πρόλαβε να απαθανατίσει τη στιγμή που ο αστυνομικός κόβει κλήση στον μικρό, και έτσι έστειλε αυτήν την εικόνα στην αστυνομία. Μετά από λίγο η αστυνομία ανέβασε τη φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα και ο 3χρονος μοτοσικλετιστής έγινε viral.

Το κορυφαίο; Η μητέρα του σημειώνει πως ο Declan αγάπησε την κλήση και πως μετά το περιστατικό, το ίδιο βράδυ ο Declan προσπάθησε να κοιμηθεί αγκαλιά με αυτήν!

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.