ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

3oς ΑΓΩΝΑΣ TOY ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Πέρασαν δύο εβδομάδες από τον αγώνα με τις δυσκολότερες συνθήκες, που έχει διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και οι αθλητές επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Η πίστα της Πτολεμαΐδας φιλοξενεί και τον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος motocross το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου. Ο καιρός σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας για το διήμερο προβλέπεται ηλιόλουστος θέλοντας έτσι να αποζημιώσει αθλητές και θεατές.
Ο Νίκος Λυρίου ο οποίος ήταν και ο μόνος από τους οδηγούς του ΙΚΑΡΟΥ ο οποίος ρίσκαρε και πήρε μέρος στον προηγούμενο αγώνα και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις, θέλει να σταθεροποιηθεί σε ψηλές θέσεις και όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη τριάδα.
Ο Άρης Τσαρνάς έχει αφήσει πίσω του τον 1ο αγώνα, αλλά και την αποχή του από τον 2ο λόγω κακών συνθηκών και θέλει να κάνει ένα δυναμικό Come Back για να αποδείξει ποιος είναι ο Άρης που ξέρουμε.
Ο τρίτος της παρέας, Φραγκίσκος Ζούνης ο οποίος πήρε μέρος την προηγούμενη εβδομάδα στον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος motocross Ανατολικής Ευρώπης και μάλιστα με πολύ καλή κατάταξη στην κατηγορία του, επιστρέφει στο Πρωτάθλημα Ελλάδας μετά τις ατυχίες του 1ου αγώνα και την αποχή του στον 2ο.
Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ EΛΑΣΤΙΚΑ, GRS ΓΑΛΑΤΗΣ, POWER FACTORY
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 κατηγορία ΜΧ1
YAMAHA YZF 450
YAMAHA RACING VGR TEAM, MILONIDIS ELASTIKA, MB RACING, MOTOMIKE, HPRINT, BIGBALLSMX, ZAMAGIAS MOTO, SUPER CYB.EX, RODOS SPEED LINE
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
KTM SOUTH EAST EUROPE, PAPANIKOLAKIS.GR, MICHELIN
Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.