ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

2oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Πριν κρυώσουν καλά καλά οι κινητήρες από τον πρώτο αγώνα, οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ αναχωρούν για Πτολεμαΐδα, για τον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross. Στην πίστα που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ έχει οριστεί το δεύτερο ραντεβού του Πρωταθλήματος.
Ο Νίκος Λυρίου προερχόμενος από μια πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα, ψάχνει το κάτι παραπάνω αυτή τη φορά, θέλοντας να αποδείξει ότι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα χρονομετρημένα και η τρίτη θέση στο πρώτο σκέλος δεν ήταν τυχαίες.
Το κάτι παραπάνω αναζητάει και ο Άρης Τσαρνάς θέλοντας να ξεχάσει τον πρώτο αγώνα στον οποίο δεν τα πήγε και τόσο καλά με το νέο του HUSQVARNA, το οποίο και πρέπει να χαλιναγωγήσει.
Ο Φραγκίσκος Ζούνης αυτό που θέλει είναι να μείνει μακριά από μηχανικά προβλήματα για την μοτοσικλέτα του, τα οποία και του στέρησαν μια καλύτερη θέση από την έκτη του πρώτου αγώνα.
Η πρόβλεψη του καιρού δείχνει καλό καιρό στα χρονομετρημένα του Σαββάτου αλλά βροχές κατά την διαρκεί του αγώνα της Κυριακής.
Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ EΛΑΣΤΙΚΑ, GRS ΓΑΛΑΤΗΣ, POWER FACTORY
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 κατηγορία ΜΧ1
YAMAHA YZF 450
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ VGR TEAM, MILONIDIS ELASTIKA, MB RACING, MOTOMIKE, HPRINT, BIGBALLSMX, ZAMAGIAS MOTO, SUPER CYB.EX, RODOS SPEED LINE
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
KTM SOUTH EAST EUROPE, PAPANIKOLAKIS.GR, MICHELIN
Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.