ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

2ο Φεστιβάλ Βερύκοκου στ’ Αφαντου Ρόδου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Άφαντου – Παναγία Καθολική, διοργανωτής του φεστιβάλ βερίκοκου σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στον ιερό χώρο της Παναγίας Καθολικής στο Άφαντου το Σάββατο και Κυριακή 20-21 Ιουνίου όπου και θα μπορέσετε, μέχρι που φτάσουν, να δοκιμάσετε δωρεάν το φημισμένο άφαντενο γλυκό του κουταλιού από βερίκοκα.  Θα απολαυσετε τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας από τα χορευτικά συγκροτήματα των προσκεκλημένων πολιτιστικών συλλόγων και των σχολών χορού. Θα τιμηθεί με τιμητική πλακέτα ο γνωστός λαογράφος, συγγραφέας, ξεναγός και δημοσιογράφος κ. Θεοφάνης Μπογιανος για την πολύχρονη, πολύτιμη και εθελοντική του προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Θα τιμηθεί επίσης ο γνωστός μουσικός κ. Ανθούλας Χρήστος για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην μουσική και παρουσία του σαν μουσικός σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μετά τις χορευτικές ομάδες θα ακολουθησει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα μας και με την συμμετοχή του γνωστού Ροδίτη τραγουδιστή Μανώλη Καμπούρη.

Στον φεστιβάλ θα υπάρχει επίσης προς διάθεση των επισκεπτών γλυκό, μαρμελάδα,  λικέρ και λιχουδιές από βερίκοκα  που τα έφτιαξαν οι νοικοκυρές του Άφαντου. Θα υπάρχουν και τοπικοί παραγωγοί όπου και θα εκθέτουν/πωλούν τα προϊόντα τους. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ

Σάββατο 20 Ιουνίου

19.00 Έναρξη του φεστιβάλ και καλωσόρισμα του κόσμου σε διάφορες γλώσσες.

19.30 έως 21.30 Παρουσίαση και χοροί από τις χορευτικές ομάδες των συλλόγων.

21.30 Έναρξη λαϊκού γλεντιού με την ορχήστρα του  Πάνου Νικολάου (λύρα και μπουζούκι)  και με τον γνωστό τραγουδιστή, Μανώλη Καμπούρη στο τραγούδι.

Κυριακή 21 Ιουνίου.

19.00 Έναρξη της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους προσκεκλημένους πολιτιστικούς συλλόγους και σχολές χορού.

21.30 Τέλος των χορευτικών ομάδων και έναρξη μοντέρνας μουσικής με την ορχήστρα HIWAY GROOVE BAND

01.00 Λήξη  του φεστιβάλ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.