ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

29χρονη δρομέας επιβίωσε στο δάσος πίνοντας το μητρικό της γάλα

Μια μητέρα δύο ανήλικων παιδιών χάθηκε ενώ έτρεχε σε αγώνα 20 χλμ. και επέζησε σε δύσκολες συνθήκες μέσα στο δάσος, πίνοντας το ίδιο της το μητρικό γάλα!

Γυναίκα που έτρεχε σε αγώνα 20 χιλιομέτρων επέζησε μια νύχτα σε δάσος της Νέας Ζηλανδίας καταναλώνοντας το δικό της μητρικό γάλα. Επίσης κατάφερε να σκάψει μια τρύπα στο έδαφος για καταφύγιο από τους ισχυρούς ανέμους και τη βροχή και έβγαλε τη νύχτα  σε δύσκολες συνθήκες.

Η Susan O’Brien πήρε μια λάθος στροφή κατά τη διάρκεια ενόςαγώνα 20 χιλιομέτρων και χάθηκε μέσα στο δάσος. Μετά από λίγο άρχισε μια τρομερή επιχείρηση αναζήτησής της μόλις κατάλαβαν ότι έλειπε.

Μόλις βρέθηκε την επόμενη μέρα στις 11.30 πμ, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να θηλάσει την οκτώ μηνών κόρη της.

Η 29χρονη μητέρα δύο παιδιών δήλωσε ότι ήταν πεπεισμένη ότι θα πέθαινε στο σκοτεινό δάσος. Προσευχόταν συνέχεια και σκεφτόταν την οικογένειά της.

«Επειδή θηλάζω το μωρό μου, είχα λίγο γάλα μέσα μου, το έβγαλα και το ήπια γιατί σκέφτηκα ότι θα με βοηθούσε να συνεχίσω.»

Εκτός από το γάλα στο στήθος είχε και δύο λίτρα νερό, παγοκύστες και μια ενεργειακή μπάρα.

Η O’Brien, γυμνάστρια και επαγγελματίας δρομέας, πρόσθεσε ότι έσκαψε την τρύπα και καλύφθηκε με χώμα  για να κρατηθεί ζεστή όλη τη νύχτα. «Εγώ απλά σκεπάστηκα, περίμενα υπομονετικά και κάθε φορά που άκουγα κάποιο περίεργο θόρυβο ούρλιαζα «βοήθεια»», δήλωσε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ν. Ζηλανδίας.

thetoc.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.