ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

28χρονος έβαλε τη βέρα στο… πέoς του και το «στραγγάλισε»!

Ένας άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού καταλάθος… στραγγάλισε το πέος του βάζοντας την βέρα του για σεξουαλικούς λόγους.

Τον 28χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο η μάνα του καθώς το πέος του… αποστραγγίστηκε από αίμα λόγω της πίεσης που ασκούσε η βέρα. Ο άνδρας είπε πως έβαλε την βέρα μετά από προτροπή των φίλων του, για σεξουαλική ικανοποίηση.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής με τρομερούς πόνους αφού τα γεννητικά του όργανα είχαν πρηστεί και ήταν μελανιασμένα. Σύμφωνα με την South African Medical Journal, το πέος του ήταν σε στύση, μελανιασμένο και αποστραγγισμένο από αίμα αφού δεν είχε καταφέρει να βγάλει το δαχτυλίδι.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο οι γιατροί αναγκάστηκαν να αποστραγγίξουν τελείως το αίμα καθώς το οίδημα δεν βοηθούσε έτσι ώστε να μετακινηθεί η βέρα. «Έγινε παρακέντηση με σύριγγα των 20ml και το δαχτυλίδι αφαιρέθηκε με επιτυχία» μεταδίδει η South African Medical Journal.

Ευτυχώς για τον 28χρονο, το πέος του… επανήλθε πλήρως και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Van Velden τρεις μέρες αργότερα. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.