ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

1oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Με πολύ καλή εμφάνιση και από τους τέσσερις οδηγούς του ΙΚΑΡΟΥ ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross.
Με άψογη διοργάνωση από την τοπική Λέσχη Χαλκίδας (ΑΜΛΕΧ) και πλήθος κόσμου, αφού ο καιρός σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά ήταν ηλιόλουστος και έτσι καταφέραμε να χαρούμε ένα διήμερο με συναρπαστικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες.
Το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο απονομών της πίστας έγιναν οι απονομές του 2015 από την ΑΜΟΤΟΕ. Δυστυχώς η τελετή με τα όποια παρατράγουδά της, δεν ήταν αντάξια της προσπάθειας που κάνει η ομοσπονδία αλλά και όλοι οι σύλλογοι για την αναβάθμιση των αθλημάτων της αγωνιστικής μοτοσικλέτας!
Από το ΙΚΑΡΟ βραβεύθηκαν οι Φραγκίσκος Ζούνης 1ος στην κατηγορία ΜΧ2Τ καθώς και ο Παναγιώτης Αλετράς 5ος στην ίδια κατηγορία. Ο Άρης Τσαρνάς 5ος στην κατηγορία ΜΧ1 και ο Φίλιππας Γιακουμάκης 3ος στην κατηγορία ΟΡΕΝ τέλος στην ΜΧ2 ο Φραγκίσκος Ζούνης για την 6η θέση. Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος ο Αναστάσης Διονυσίου πήρε την 2η θέση στην κατηγορία ΜΧ2
Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1 τον Νίκο Λυρίου και τον Άρη Τσαρνά να κάνουν πολύ καλά γυρολόγια στα χρονομετρημένα του Σαββάτου με τον Νίκο μάλιστα να παίρνει την 1η θέση στη μπάρα εκκίνησης της Κυριακής. Στο Α σκέλος ο Νίκος έστριψε δεύτερος στη πρώτη στροφή και στα δύο τρίτα του αγώνα κυνηγούσε τον πολυπρωταθλητή της κατηγορίας Παναγιώτη Κουζή δυστυχώς όμως δεν άντεξε στην πίεση του Δημήτρη Κοντολέτα (περσινού πρωταθλητή) και τελικά έπεσε στην τρίτη θέση. Ο Άρης δυστυχώς δεν ήταν σε καλή μέρα και έπεσε πολύ πίσω στην εκκίνηση αλλά τελικά κατάφερε να ανέβει στην έκτη θέση παρόλο που έτρεχε τους τελευταίους πέντε γύρους με σκασμένο λάστιχο.
Στο 2ο Σκέλος ο Νίκος πάλι ξεκίνησε καλά και κρατούσε την τρίτη θέση, αλλά στην προσπάθεια που έκανε για να ανέβει στην 2η είχε πτώση η οποία τον έριξε στην 6η θέση, ενώ ο Άρης πήρε τελικά την 8η θέση.
Στην ΜΧ2-ΜΧ2Τ ο Φραγκίσκος Ζούνης και ο Παναγιώτης Αλετράς τα πήγαν πολύ καλά και δύο στα χρονομετρημένα του Σαββάτου και έτσι στα δύο σκέλη της Κυριακής είχαν καλές θέσεις στην μπάρα εκκίνησης. Στο Α σκέλος ο Φραγκίσκος έκανε κακή εκκίνηση με αποτέλεσμα να πέσει πίσω στην κατάταξη, αλλά κατάφερε τελικά να ανέβει μέχρι τη 6η θέση. Ο Παναγιώτης με σταθερή οδήγηση κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση της κατηγορίας του (ΜΧ2Τ). Στο δεύτερο σκέλος είχαμε επανάληψη του πρώτου με ίδια αποτελέσματα.
Αν πρέπει να δώσουμε ένα βραβείο σ’ αυτόν τον αγώνα μάλλον αυτό θα καταλήξει στον Θεολόγο Ζούνη, ο οποίος κατέβαλε υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί ο Φραγκίσκος. Ο Θεολόγος μέχρι το βράδυ του Σαββάτου αλλά και το πρωί της Κυριακής έλυνε και έδενε τις δύο μοτοσικλέτες του Φραγκίσκου αφού η μία βλάβη εμφανιζόταν μετά την άλλη.
Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΑΛΕΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ #101 κατηγορία ΜΧ2Τ
KTM SX 125
ALETRAS GAMES, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ EΛΑΣΤΙΚΑ
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 κατηγορία ΜΧ1
YAMAHA YZF 450
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ VGR TEAM, MILONIDIS ELASTIKA, MB RACING, MOTOMIKE, HPRINT, BIGBALLSMX, ZAMAGIAS MOTO, SUPER CYB.EX, RODOS SPEED LINE
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
KTM SOUTH EAST EUROPE, PAPANIKOLAKIS.GR, MICHELIN
Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.