ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

1o Τουρνουά Rhodes Beach Tennis 2015

RHODES BEACH TENNIS – H HOTELS
25-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
1o Τουρνουά Rhodes Beach Tennis 2015

Τον Οκτώβριο του 2014, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά ξεκίνησε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο διοργανώνοντας το 1ο τουρνουά Beach Tennis στο νησί της Ρόδου. Το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Συνεπής στην υπόσχεση του, ο Όμιλος, να προωθήσει και να κάνει γνωστό το άθλημα του Beach Tennis στο νησί της Ρόδου έχει ήδη προγραμματίσει 5 διοργανώσεις για το Καλοκαίρι του 2015 με στόχο μία εξ’ αυτών να αποτελέσει Διεθνές Τουρνουά.

Το 1ο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου στα γήπεδα Beach Volley στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Οι κατηγορίες είναι: Διπλά Ανδρών, Διπλά Γυναικών, Μικτά και Family
Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 13 ετών. Στην κατηγορία Family το ένα μέλος πρέπει να είναι κάτω των 14 ετών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στο [email protected] μέχρι και την Πέμπτη 23 Απριλίου.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο είναι 10 Ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο απαραίτητος εξοπλισμός (ειδική ρακέτα και μπάλες) μπουκαλάκι νερό καθώς κι ένα αναμνηστικό t-shirt. Επίσης στους συμμετέχοντες θα κληρωθεί δώρο μία ρακέτα. 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά ευχαριστεί τον όμιλο Χατζηλαζάρου Η-Hotels (Μέγα Χορηγό), την εταιρεία ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ καθώς και την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης για την παραχώρηση των γηπέδων. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/rhodesbeachtennis

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.