ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

1ο Πανδωδεκανησιακό Τουρνουά Beach Volley 2016

Σας προσκαλούμε στο 1ο Πανδωδεκανησιακό Τουρνουά Beach Volley 2016 κατηγορίας μικτού (ανδρών-γυναικών), το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα».

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο 12volley.gr ή απευθυνθείτε στην γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» στο τηλέφωνο 2241001400 εσωτ. 8 ή στο 6944416434. Είναι απαραίτητη η εγγραφή των συμμετεχόντων στο μητρώο αθλητών beach volley, το οποίο μπορεί να γίνει και πριν την έναρξη του τουρνουά.

Με την συμμετοχή κάθε ομάδας, οι παίκτες θα λάβουν και τις αντίστοιχες εμφανίσεις του τουρνουά, που θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Μετά την λήξη του τουρνουά θα απονεμηθούν έπαθλα και δώρα στους νικητές, καθώς και αναμνηστικά μετάλλια στις πρώτες ομάδες.

Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, την συνεργασία των φορέων ΔΟΠΑΡ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και των αθλητικών σωματείων «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», «Γ.Σ. Διαγόρας», «ΑΠΣ Φλόγα» και «ΡΣΦΠ Τελχίνις».

Ώρα έναρξης του τουρνουά: 15:30

Έλεγχος ομάδων: 14:30

Τεχνική σύσκεψη ομάδων: 15:00

παννησιακό ΤΟΥΡΝΟΥΑ beach ΒΟΛΕΥ 16

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.