ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

19χρονη με νόσο του Κρόουν… ανέβασε φωτογραφίες με το σώμα της και ΕΡΙΞΕ το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! (φωτο)

Μια πολύ δύσκολη και άσχημη ασθένεια… η οποία δεν έχει  γυρισμό και γιατρεία. Μια 19χρονη Βρετανίδα αντιμετωπίζει με εξαιρετικό θάρρος το πρόβλημα υγείας που έχει και ποστάρει χωρίς κανένα κόμπλεξ φωτογραφίες με το σάκο κολοστομίας για να δώσει κουράγιο σε άλλους ασθενείς και ένα μάθημα σε όλους τους υπολοίπους…

Η Αμι Ρούσκι διαγνώστηκε με  νόσο του Crohn στην ηλικία των 15 και στην ανάρτησή της λέει ότι η νόσος την σκότωσε σχεδόν. Έκανε αρκετές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις με δραματικά αποτελέσματα… όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Ολόκληρη η ανάρτησή της έχει ως εξής:

«Ήθελα εδώ και καιρό να το κάνω αυτό, επειδή βλέπω πολλές αναρτήσεις του πώς να βλέπουμε θετικά το σώμα και το βάρος μας, αλλά όχι αρκετές για αναπηρία / αόρατες ασθένειες.

Πρώτα απ ‘όλα έχω τη νόσο του Crohn. Είναι μια σοβαρή ανίατη ασθένεια που παραλίγο να με σκότωνε, δεν είναι απλώς ένας πόνος στο στομάχι όπως οι περισσότεροι φαίνεται να πιστεύουν.

Ένα άτομο με Crohn θα περάσει από πολλές διαφορετικές θεραπείες συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης, και αυτό είναι που θέλω να θίξω τώρα.

Η νόσος του Crohn με έχει αφήσει με μια μόνιμη ειλεοστομία, ελάχιστο παχύ έντερο, ορθό, πρωκτό, και εσωτερικούς μύες του μηρού καθώς αυτά τα μέρη χρησιμοποιήθηκαν στην πλαστική χειρουργική για τις πληγές μου.

Πάντα ήμουν εντάξει με όσα είχαν συμβεί σε μένα, αλλά μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αποδοχή όλων αυτών γι ‘αυτό ακριβώς θέλω να τους πω:

Κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αν δεν το πείτε.
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν, θα συνεχίσουν να σας αγαπούν και θα σας βρίσκουν όμορφους.
Δεν θα πρέπει να ντρέπεστε για την ασθένειά σας.»

Τη ανάρτήση τής συνόδευσε με τις παρακάτω φωτογραφίες:

koleostomia-kopela1 koleostomia-kopela2koleostomia-kopela3 nosos-kron

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.