ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

19χρονη φοιτήτρια από τη Πάτρα κέρδισε βραβείο ερωτiκής ταινίας (φωτό)

Μια 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα αποφάσισε να λάβει μέρος σε ερασιτεχνικό διαγωνισμό ερωτικής ταινίας και τελικά κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούρια ακατάλληλη ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η φοιτήτρια, η οποία απεικονίζεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, σύμφωνα με τον παραγωγό ταινιών για ενηλίκους, Δημήτρη Σειρηνάκη, δεν το έκανε για τα χρήματα, αλλά γιατί ήθελε να μοιραστεί με το κοινό προσωπικές της στιγμές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Σειρηνάκης, «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ένας ηθοποιός γλύφει ένα στήθος σε μια ταινία είναι ταμπού, ενώ ένας που κόβει ένα χέρι παίρνει Όσκαρ».

 

Μάλιστα, μας αποκάλυψε πως στο διαγωνισμό που διοργάνωσε, αρκετά ήταν τα ζευγάρια που έστειλαν τα ερασιτεχνικά τους βίντεο, «η συμμετοχή ήταν μεγάλη και αυτό που αποκόμισα είναι ότι δεν το έκαναν μόνο για τα χρήματα, αλλά και γιατί το γούσταραν». 

Πάντως, στην περίπτωση της φοιτήτριας δεν αποκαλύπτεται αν ο παρτενέρ ήταν το αγόρι της, ή κάποιος φίλος που δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει.

Έτσι, η φοιτήτρια καλλονή από την Πάτρα, είναι πλέον περιζήτητη στα περίπτερα.

Είναι η κοπέλα που επιλέχτηκε μέσα από την εταιρία για να πρωταγωνιστήσει στο dvd της εταιρίας που πλέον κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας. Η 19χρονη έστειλε μαζί με την παρέα της ένα ερασιτεχνικό φιλμ στην εταιρία, η οποία το είδε, της άρεσε αρκετά και αποφάσισε να το κυκλοφορήσει.

Η νεαρή φοιτήτρια κάνει πλέον θραύση στις αισθησιακού είδους ταινίες, καθώς το dvd που κυκλοφόρησε από τις 25 Φεβρουαρίου σε όλα τα περίπτερα έχει μεγάλη πέραση και έχει πουληθεί σε πολλά αντίτυπα.

Μάλιστα άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ίδια έβαλε 2.000 ευρώ στην τσέπη της από αυτή την δουλειά και όπως όλα δείχνουν θα την δούμε και στα επόμενα dvd της εταιρίας.

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

19χρονη φοιτήτρια

19χρονη φοιτήτρια

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.