ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

18χρονη με σύνδρομο Down ανατρέπει τα πρότυπα της ομορφιάς

Δεν δέχεται εύκολα το «όχι», ούτε από τους γιατρούς της, ούτε από την κοινωνία αλλά ούτε και από τη βιομηχανία του μόντελινγκ

Όπως πολλές νεαρές γυναίκες, έτσι και η 18χρονη Μάντελαϊν Στιούαρτ είναι αρκετά ισχυρογνώμων και δεν δέχεται εύκολα το «όχι», ούτε από τους γιατρούς της, ούτε από την κοινωνία αλλά ούτε και από τη βιομηχανία του μόντελινγκ.

Η νεαρή Αυστραλή έχει ένα όνειρο, το οποίο δεν είναι και τόσο σπάνιο ανάμεσα σε γυναίκες της ηλικίας της: θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ωστόσο, αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη περίπτωση ξεχωριστή είναι το γεγονός ότι η Μάντελαϊν πάσχει από σύνδρομο Down, το οποίο όμως δεν την εμπόδισε ποτέ να κυνηγήσει τις επιθυμίες της.

Η 18χρονη κοπέλα πριν από ένα χρόνο ήταν υπέρβαρη και δυστυχισμένη. Θέλοντας ωστόσο να αλλάξει τη ζωή της, γράφτηκε σε μία ομάδα μπάσκετ, ξεκίνησε χορό και κολύμβηση και έγινε μέχρι και μαζορέτα. Ένα χρόνο μετά, η γενναία κοπέλα είναι πιο όμορφη από ποτέ και όπως αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook «θέλει να γίνει μοντέλο για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει η κοινωνία τα άτομα με σύνδρομο Down».

Όπως φαίνεται, έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του στόχου της, με μία όμορφη φωτογράφηση.

protothema.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.