ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

13 Σεπτεμβρίου έρχεται το iOS 10!

Το νέο iOS 10 κυκλοφορρεί στις 13 Σεπτεμβρίου και όλοι οι χρήστες iOS συκσυεών περιμένουν να κάνουν το update για να δουν τα νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού της Apple.
Σύμφωνα με την Apple το iOS 10, είναι το πιο σταθερό και εξελιγμένο λειτουργικό για φορητές συσκευές και παρέχει ακόμα καλύτερη απόδοση και χαρακτηριστικά που ενισχύουν σημαντικά τις εκπληκτικές δυνατότητες του νέου iPhone 7. 
Η νέα αναβάθμιση του iOS 10 θα είναι διαθέσιμη από τις 13 Σεπτεμβρίου και θα υποστηρίζει το Pod touch 6th generation, iPhone 5 και άνω, iPad mini 2 και άνω, 4th generation iPad, iPad Air και iPad Pro.
Καλό θα είναι όσοι χρήστες θέλουν να κάνουν την αναβάθμιση να περιμένουν μια δυο μέρες για να δουν αν το update είναι ok ή αν έχει κάποιο πρόβλημα όπως έχουμε δει μερικά περιστατικά στο παρελθόν. Αν τώρα κάποιος βιάζεται και θέλει να είναι από τους πρώτους που θα εγκαταστήσουν το iOS 10 στη συκευή τους, πριν το κάνει να θυμηθεί να κάνει backup τα αρχεία του γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά…
Τέλος σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Apple το macOS Sierra θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Σεπτεμβρίου για όλους τους από το 2009 και μετά όμως τα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα για τους υπολογιστές του 2012 και μετά…
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.