ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τη θέση του στον παγκόσμιο «ιστό» βρήκε το διεθνές Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου Κορασίδων

Τη θέση του στον παγκόσμιο «ιστό» βρήκε το διεθνές Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου Κορασίδων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού από τις 18 έως και τις 20 Ιουνίου με τη συμμετοχή των ομάδων μπάσκετ ΓΑΣ Ιάλυσος, ΑΕ Δικαίου Κω, Ντάτσα και Μαρμαρίς.

Έχοντας μπει πλέον στον Ιούνιο και μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη των αγώνων, η διοργάνωση απέκτησε το δικό της χώρο στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για καλύτερη κι ευκολότερη πρόσβαση στα νέα παιδιά, στα οποία άλλωστε απευθύνεται το Τουρνουά.

Όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ροδίων και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, καθώς και φωτογραφικό υλικό έχουν ήδη αναρτηθεί στη σελίδα του facebook με τον τίτλο «Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου Ιαλυσός 2016».

 

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Οι έξι αφίσες όλων των μέχρι τώρα διοργανώσεων για τα Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου φιλοξενούνται στο φυλλάδιο που έχει ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή και προσφέρουν την ευκαιρία αναδρομής μέσω εικόνας.

Η μπάλα του μπάσκετ είναι στο επίκεντρο, τα χρώματα είναι ζωηρά για να παραπέμπουν και στην κατηγορία των κορασίδων αλλά και στο πανέμορφο Αιγαίο μας.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.