Αφήνοντας λίγα λουλούδια στον τάφο της και με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, τίμησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τα 19 χρόνια από το θάνατο της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιάννης και η σύντροφός του, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, πήγαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, έχοντας μαζί τον καλό τους φίλο Νίκο Βασιλάκη.

aliki_1.jpg

Στη συνέχεια, ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού «ανέβασε» φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook και έγραψε ««19 χρόνια χωρίς εκείνη. Όμως για μένα δεν ‘έφυγε’ . Είναι δίπλα μου, κάθε στιγμή. Και το πιο όμορφο είναι ότι συνεχίζει να μας δίνει αισιοδοξία , αγάπη, και να μεγαλώνει νέες γενιές. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της. Δεν την ξέχασε κανείς, και τα μικρά παιδιά μεγαλώνουν μαζί της. Αλίκη , μάνα , σε ευχαριστώ για ότι πρόσφερες, και συνεχίζεις να προσφέρεις , και θα είσαι ανάμεσα μας για πάντα. Σ’ αγαπώ…».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996, σε νοσοκομείο της Αθήνας, από καρκίνο, τον οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει και σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Η κηδεία της έγινε μετά από διήμερο λαϊκό προσκύνημα, δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου.

papamixahl (1).jpg

Δείτε στο βίντεο πλάνα από το στερνό αντίο στην εθνική μας σταρ…