ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σκωτία: Κάμερες ξενοδοχείου «έπιασαν» καθηγήτρια να κάνει σeξ με 17χρονο μαθητή

Μετά το χορό του σχολείου πριν από 2 χρόνια, η καθηγήτρια μαζί με ένα 17χρονο μαθητή, έφυγαν μαζί, πήγαν σε ένα ξενοδοχείο – Εκεί όμως τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας

Σάλος ξέσπασε στην περιοχή του Ουέστ Λόθιαν, στο Εδιμβούργο, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα, φωτογραφίες καθηγήτριας, η οποία πέρασε μια νύχτα πάθους με 17χρονο μαθητή της και απαθανατίστηκε από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου.

Μετά το χορό του σχολείου πριν από 2 χρόνια, η καθηγήτρια Γαλλικών μαζί με ένα 17χρονο μαθητή, έφυγαν μαζί. Πήγαν σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί όμως τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας. Τα πλάνα διέρρευσαν και ξέσπασε το σκάνδαλο.Η φωτό τη τη δείχνει με τα ξανθά μαλλιά της ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τον 17χρονο μαθητή της όρθιο στην πόρτα του δωματίου να βαστά ένα μπουκάλι.

Η ίδια λέει ότι δεν θυμάται τίποτα. Το σχολείο όχι μόνο την απέλυσε αλλά προσέφυγε και στην πειθαρχική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας και πέτυχε η Ιζαμπέλ να μην διδάξει ποτέ πια στη ζωή της.

Ο δικηγόρος της Ιζαμπέλ είναι ο ίδιος ο σύζυγος της ο οποίος μάλιστα εκτός από δικηγόρος θέλει να γίνει και κληρικός. Ο άνδρας της λοιπόν τονίζει πως συνεχίζει να πιστεύει ότι η γυναίκα του είναι αθώα, δεν κοιμήθηκε με κάποιον μαθητή της και τη στηρίζει μέχρι τέλους.

 ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.