ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης από την Ε.Λ.ΦΙ.ΜΟ.Ρ.

Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης πραγματοποιεί η Λέσχη Φιλων Μοτοσυκλέτας Ρόδου την Κυριακή και η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη. Σε ένα νησί όπως η Ρόδος όπου δυστυχώς συμβαίνουν πολλά τροχαία ατυχήματα που φτάνουν ακόμη και σε απώλειες ανθρώπινων ζωών, τέτοιες ενέργειες από έμπειρους ανθρρώπους είναι αν μη τι άλλο άξιες επαίνου.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση-πρόσκληση από την Ε.Λ.ΦΙ.ΜΟ.Ρ. έχει ως εξής:
Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Ρόδου προσκαλεί όλους τους μοτοσικλετιστές άνω τον 50 cc στο πρώτο μας θεωρητικό σεμινάριο Ασφαλούς οδήγησης δρόμου και πίστας τη Κυριακή 2/11/2012 και ώρα 11:00 στην καφετέρια RASTONI στα Μαριτσά.
Τα Μαθήματα θα γίνουν από : Τα γνωστά αδέλφια Γλυνατση Νίκο και Γιώργο που από μικρή σε ηλικία είναι μέσα σε πίστες αγόνων με πολλά έπαθλα και πρωταθλήματα από πανελλήνιους και βαλκανικούς αγώνες .
Επίσης από τον Θεοδωρίδη Μιχάλη Μέλος της Λέσχης και πολλά χρόνια γνώστης της Ασφαλούς οδήγησης στους δρόμους όλης της Ελλάδος .
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μάθουμε όλοι μας τον σωστό τρόπο για μία ασφαλή οδήγηση , και ειδικά στο νησί μας την Ρόδο όπου καθημερινά γίνονται τροχαία ατυχήματα και επίσης τον τρόπο οδήγησης σε μια ομάδα από πολλούς μοτοσικλετιστές . Το σεμινάριο μας είναι ανοιχτό και για τους φίλους της Λέσχης μας που ενδιαφέρονται όπως και για συνοδηγούς και οδηγούς σκούτερ μεγάλων κυβισμών .

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.