ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι ειδικοί ακόμη περιμένουν την τίγρη να φάει την κατσίκα!

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που οι φύλακες του ζωολογικού κήπου του Νοβοροσίσκ στην Ρωσία έριξαν μια ζωντανή κατσίκα ως τροφή στην τίγρη του κήπου.Η εξέλιξη ήταν αναπάντεχη καθώς η τίγρης δεν έφαγε την κατσίκα, αλλά έγινε φίλος με αυτή. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί επέμειναν πως το να ξυπνήσει ένστικτο της και να καταβροχθίσει τελικά την κατσίκα με το όνομα Τιμούρ είναι θέμα χρόνου.      

Μέχρι τώρα πάντως αυτό δεν έχει γίνει κι απ’ ό,τι δείχνουν οι εικόνες, η κατσίκα όσο περνάνε οι ημέρες αποκτά όλο και μεγαλύτερη άνεση αλλά και χώρο.

Μάλιστα, όταν μια βραδιά πήραν την κατσίκα από την τίγρη εκείνη δεν σταμάτησε να βρυχάται ανήσυχη όλο το βράδυ. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και από την άλλη πλευρά, αφού όπως λένε οι φύλακες η κατσίκα στρεσάρεται όταν το αιλουροειδές δεν είναι κοντά της.

Παρότι δε της έχουν φτιάξει ειδική φωλιά, εκείνη προτιμά να μένει μαζί με την τίγρη, η οποία πολύ διακριτικά αφήνει το χώρο στη φίλη του και κοιμάται στην οροφή της φωλιάς της.    

Ένα υπάλληλος στον ζωολογικό κήπο λέει στο russia today ότι υπάρχουν 80-85% πιθανότητες να συμβεί τελικά το μοιραίο, σημειώνει πάντως ότι οι παράξενες φιλίες ανάμεσα σε κυνηγούς και θηράματα δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο.  

“Είχαμε ένα γύπα που ζούσε με ένα λαγό για μερικά χρόνια. Τον χειμώνα, ο λαγός χωνόταν μερικές φορές κάτω από το φτερό του και κοιμόταν. Θυμάμαι επίσης μια γάτα που έζησε με έναν αρουραίο. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν», δηλώνει. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.