ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι “Δέκα Εντολές” 11χρονου που έριξαν το ίντερνετ! [Photo]

Ο ‘Δεκάλογος’, ο κατάλογος με τις δέκα ηθικές εντολές, υπαγορεύτηκαν από το Θεό στον Μωυσή, σύμφωνα με τη Βίβλο. Οι θρησκευτικές επιταγές, όμως, αποτυπώθηκαν στο χαρτί αυτή τη φορά, με μαρκαδόρους, από έναν 11χρονο που μπορεί να μιλάει απλά αλλά η ουσία είναι άξιας θαυμασμού.

”Μη σκοτώνετε, χορέψτε Νάε-Νάε και χτυπήστε τον Χίτλερ στο πρόσωπο”. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Θεός αναθεώρησε τις ηθικές επιταγές και έλαβε υπόψιν του τη φρίκη των πολέμων, τις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και την επίδραση της τέχνης. Και κάπως έτσι, οδηγηθήκαμε στο νέο ‘Δεκάλογο’, που μπορεί με απλά λόγια, μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού, να αποτελέσει κίνητρο για τους ανθρώπους.

Αν και η διατύπωση δεν είναι επίσημη, παρά ταύτα, βασικές εντολές αποτυπώθηκαν στη λίστα του μπόμπιρα. ”Να σέβεστε το Θεό, να δείχνετε έλεος, να ακούτε τους γονείς σας και να μην σκοτώνετε”. Μάλλον σε αυτό το σημείο όμως, ο μικρός αρχίζει να αυτοσχεδιάζει, ”Μη χρησιμοποιείται όλα σας τα χρήματα, να παίζετε έξω περισσότερο και να μην κάνετε κατάχρηση στα βιντεοπαιχνίδια”.

Ο αξιαγάπητος μικρός, καταλήγει με δύο ‘εντολές’ που σίγουρα δεν εμφανίζονται στην Αγία Γραφή. Προτρέπει τους ανθρώπους να χορεύουν ένα συγκεκριμένο είδος χορού ‘Νάε-Νάε’, αγαπημένο χορευτικό για τα μικρά παιδιά, ενώ συμβουλεύει να χτυπήσουμε τον Χίτλερ στο πρόσωπο. Η φωτογραφία με την παιδική αυτή λίστα ανέβηκε στο internet από το θείο του 11χρονου αγοριού και έγινε αμέσως viral, καθώς έχει προβληθεί πάνω από 1,1 εκατομμύρια φορές.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.