ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στo οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω διεξαγωγής αγώνα ποδηλασίας

Ανακοινώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής διασυλλογικού αγώνα ποδηλασίας που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 06 και 07-04-2013 στη Ρόδο, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νησιού ως εξής:

Α) Το Σάββατο 06-04-2013 από 14,30΄ έως 16,30΄ στην πόλη της Ρόδου, θα εφαρμοστεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της διαδρομής του αγώνα με σημείο αφετηρίας – τερματισμού επί της οδού 7ης Μαρτίου στην συμβολή της με την οδό Γαλλίας.

Η εν λόγω διαδρομή θα περιλαμβάνει τις οδούς: 7ης Μαρτίου – Γ. Παπανικολάου – Κω, Ακτή Καλύμνου – Λέρου – Ακτή Μιαούλη, Γ. Παπανικολάου – 7ης Μαρτίου.

Β) Την Κυριακή 07-04-2013 από 08,00΄ έως 14,00΄, θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το μήκος της διαδρομής και ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας του αγώνα.

Συγκεκριμένα η διαδρομή, με σημείο αφετηρίας – τερματισμού επί της οδού 7ης Μαρτίου στην συμβολή της με την οδό Γαλλίας, θα περιλαμβάνει τις οδούς: 7η Μαρτίου – Δημοκρατίας – Μ. Κωνσταντίνου, Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου – πλ. Αφάντου 45ο χιλ. Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου, Επ.Ο Πυλώνα – Γενναδίου – Απολακιάς – Μονολίθου – Καμείρου – Ρόδου, Ακτή Κανάρη – Ακτή Μιαούλη – Γ. Παπανικολάου – 7ης Μαρτίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

www.allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.