ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θυμάστε την κούκλα Τάνια Καψάλη; Δείτε πως είναι σήμερα! [Photos]

Η Τάνια Καψάλη ξεχώρισε μέσα από την ερμηνεία της στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου! Η καριέρα της ωστόσο άρχισε σε ηλικία 14 χρόνων, ύστερα από την τυχαία γνωριμία της με τον Ανδρέα Βουτσινά.

Ο πρώτος ρόλος της ήταν στην κινηματογραφική ταινία «Λούφα και παραλλαγή», το 1984, όταν ήταν 15 ετών, δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη και τον Νίκο Καλογερόπουλο.

Σήμερα μετά από πολλά χρόνια η Τάνια Καψάλη έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, έχει την 10χρονη κόρη Ιλια, και για χάρη του ρόλου της μαμάς απαρνήθηκε τα φώτα και τις κάμερες.

«Δεν είμαι πια ηθοποιός. Είμαι μαμά! Δεν έκανα παιδί από εγωισμό για να τρέχω στη συνέχεια σε γυρίσματα και να λείπω ατελείωτες ώρες από κοντά της», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή ηθοποιός.

«Δεν μου λείπει ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν πήρα την απόφαση να απέχω. Δυστυχώς στη δική μας οικογένεια δεν ζουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες και δεν μπορούσα να αφήσω τη φροντίδα της κόρης μου σε μία άγνωστη γυναίκα», είχε τονίσει η Τάνια Καψάλη αναφορικά με την συνειδητοποιημένη της επιλογή.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, απαθανάτισε μαμά και κόρη, καθώς και την 6χρονη οικογενειακή τους φίλη Μαριλένα, στο Θέατρο Αθηνών.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Τάνια Καψάλη παρέα με την κορούλα της:

tania.jpgtania1.jpg
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.