ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η αυλαία έπεσε για το “Ρωμαίος & Ιουλιέτα,7 Χρόνια Φαγούρα”.Νέες εγγραφές όσων ενδιαφέρονται για την θεατρική ομάδα στο “Καμάρι”

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας, η πρώτη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα, 7 Χρόνια Φαγούρα» την Κυριακή 21 Απριλίου 2013.

Η συγκεκριμένη παράσταση είχε φιλανθρωπικό σκοπό αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση ενός μικρού παιδιού από την Παστίδα που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Για ακόμη μία φορά οι συντελεστές της παράστασης από την σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς μέχρι και τους τεχνικούς και την ομάδα υποστήριξης τα έδωσαν όλα και η καλύτερη ανταμοιβή ήταν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού μετά το κλείσιμο της αυλαίας.

 Ο Ρωμαίος, η Ιουλιέτα και το τρελό τους παρεάκι ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και αποχαιρέτησαν την σκηνή εκεί απ’ όπου ξεκίνησε αυτό το απίθανο ταξίδι. Με καπετάνιο την Βίκυ Θεολόγη η μαγεία του θεάτρου σαγήνευσε το θεατρόφιλο κοινό της Ρόδου, χαρίζοντας απλόχερα γέλιο σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας.

Η αυλαία δεν κλείνει ποτέ για πάντα…

Η δυνατή ομάδα που συντέλεσε στα μέγιστα για την επιτυχία ήταν η εξής :

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Βίκυ Θεολόγη

ΔΙΑΝΟΜΗ :
Ρωμαίος – Γιώργος Πάττας
Ιουλιέτα – Νίνο Σιαλούπ
Πάρης – Γιώργος Σπάρταλης
Βάγια – Χάρης Γιαλλουρίδης
Μπελβόλιο – Βαλάντης Κασσανής
Λαίδη Καπουλέτου – Κυριακούλα Κυριαζή
Βιόλα – Κική Κράτση
Οφηλία – Γιάννης Κούρος
Κόμης Μοντέγος – Στέργος Κασσανής
Γειτόνισσα – Σαββίνα Ροδίτη
Γυναίκα – Τσαμπίκα Καλαεντζή

Μπάμπης – Ευγένιος Κασσανής

Σκηνικά : Αικατερίνη & Ιωάννης Αντωνάς

Φωτογραφική κάλυψη/Video : Σάββας Καλλιστής

Video: Άγγελος Πάττας

Τεχνική Υποστήριξη   : Ιωσήφ Σιαλούπ, Κώστας Κορκίδας, Σταύρος Σαλακενός, Σταύρος Κράτσης, Θεόδωρος Δρακάκης και Γιάννης-Τζώνης Αυγενικού.

Χορηγός Προβολής : Τυπογραφείο Νίκος Χατζηκαλημέρης

Χορηγοί Επικοινωνίας : «Η Ροδιακή», TOP FM, OMEGA TELEVISION, Rodos Info News (www.rodosinfonews.com), Rodos-Press (www.rodos-press.gr), ΑΛΛΑΞΟΓΚΟΛΙΕΣ (www.allaksogolies.gr).

Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην Θεατρική ομάδα, μπορούν να το κάνουν κάθε Σάββατο από τις 14:00 έως και τις 17:00 μέχρι και τέλος Μαΐου (το αργότερο) στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται εντός του Πολιτιστικού Κέντρου Παστίδας.

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται για το Τμήμα Αγιογραφίας οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 18:00 με 20:00 στον ίδιο χώρο.

Για το Χορωδιακό Εργαστήρι οι εγγραφές γίνονται κάθε Σάββατο από 14:00 έως και τις 17:00.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλα τα ΜΜΕ (Έντυπα, Ηλεκτρονικά κ.α.) για την ανεκτίμητη συμβολή τους στην επιτυχία της Θεατρικής μας ομάδας, τους χορηγούς μας για την μεγάλη βοήθεια τους παρά την οικονομική κρίση που μας διακατέχει και φυσικά τον κόσμο που με το ζεστό τους χειροκρότημα μας δίνει την δύναμη για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Πολιτισμό και να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε στην Κοινωνία και στον Τόπο μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑVAGELIS DYNAMIC MUSIC SHOP για την διάθεση των μικροφώνων.

Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου).

DSC02720

Δείτε το Video Spot που φτιάχθηκε από τον Σύλλογο :
“Αφιερωμένο στην υπέροχη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας “Καμάρι”. Για να πάρετε μία μικρή γεύση του φανταστικού, μαγικού ταξιδιού που ξεκίνησε το Νοεμβριο του 2012 και ολοκληρώθηκε (μέχρι το επόμενο) την Κυριακή 21 Απριλίου 2013. ¨Και είμαστε ακόμα ζωντανοί..” !!!!!!!!!!!!!”

www.allaksogolies.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.