ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου – Συμμετοχή στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπως και τα προηγούμενα έτη, συμμετέχει στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 23 Αυγούστου 2015

Στο περίπτερο που θα διατηρεί καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης

  • θα προβάλλονται οι δράσεις του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Δ.ΕΤ.Α.Π. και
  • θα φιλοξενηθούν επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Βιοτεχνίας, του Εμπορίου, της Χειροτεχνίας, των Αγροτικών Προϊόντων και των Υπηρεσιών, οι οποίες παράγουν ή/και μεταποιούν προϊόντα στο Νομό Δωδεκανήσου και των οποίων το αντικείμενο άπτεται του χαρακτήρα της Έκθεσης.

 Διευκρινίζεται ότι στο περίπτερο θα φιλοξενούνται μόνο δείγματα των προϊόντων και προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων χωρίς να υπάρχει δυνατότητα πώλησης. Επίσης, όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν, μπορούν να υποστηρίζουν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με την παρουσία τους, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα προϊόντα τους (κατόπιν συνεννόησης με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου).

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρουν ηλεκτρονικά στους διαδικτυακούς τόπους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της ΔΕΤΑΠ (www.ebed.gr, www.detap.gr) το αργότερο έως την Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 και ώρα 14:00 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]    
  • Στο fax: 22410-44283
  • Στα γραφεία της Δ.ΕΤ.Α.Π, Γρ.Λαμπράκη 8, Ρόδος – 1ος όροφος

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π. στα τηλέφωνα 2241044280 & 2241044288.         

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.