ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Διακρίσεις & μετάλλια για τον Ροδήλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου

Δυνατή εμφάνιση με 2 χάλκινα μετάλλια για την κορασίδα Κούρου Σταματία στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και στον αγώνα αντοχής μια 26η θέση και μια 12η σπριντάροντας στο πρώτο γκρουπ  για τον Ζαννάκη Βασίλειο αντίστοιχα στην κατηγορία Παίδων , επιστρέφει η αποστολή του Ροδήλιου στη Ρόδο, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, που διεξήχθη στα Τρίκαλα.

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης την Παρασκευή 10/07/15 για την κατηγορία των κορασίδων. Καταρρακτώδης βροχή και αέρας εμπόδισε την διεξαγωγή του αγώνα για την κατηγορία Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων , με αποτέλεσμα να διακοπεί και να συνεχιστεί την επόμενη μέρα με τις υπόλοιπες κατηγορίες – αγωνίσματα.

Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν για πρώτη χρονιά στη νέα κατηγορία με αθλητές ηλικιακά μεγαλύτερους, που είχαν την εμπειρία της δεύτερης χρονιάς.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή τους Πολίτη Νεκτάριο για τον επιτυχή αγώνα τους και ευχαριστεί τον προπονητή Μαστορίδη Ιωάννη ο οποίος συνόδευσε την αποστολή και συνέβαλε στην καλή διεξαγωγή του αγώνα των αθλητών μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια.

11713727_10206995716312349_8126717874355587497_o

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.