ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Στα μέσα της εγκυμοσύνης της, διαπίστωσε πως το μωρό που είχε στην κοιλιά της…δεν ήταν δικό της!

Η Carolyn και ο Sean Savage είχαν μια ευχή: να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί, για να ολοκληρώσουν την μεγάλη οικογένεια που πάντα επιθυμούσαν. Αυτό όμως ήταν αδύνατο χωρίς κλινική βοήθεια, οπότε στράφηκαν στην τεχνητή γονιμοποίηση.

Youtube/ Sher Fertility Institute

Ήταν μια σκληρή μάχη που κερδήθηκε 10 χρόνια αργότερα, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. Εν τέλει η Carolyn έμεινε έγκυος στο τρίτο τους παιδί και όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου.

Youtube/ Sher Fertility Institute

Ελπίζοντας όμως και για τέταρτο παιδί, αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Να εμπιστευόταν τη μητέρα φύση ή να αναζητήσει πάλι ιατρική βοήθεια; Η Carolyn αποφάσισε να δοκιμάσει να εμφυτεύσει στη μήτρα της ένα έμβρυο από προηγούμενη προσπάθεια τεχνητής γονιμοποίησης που είχε κάνει και σύντομα άκουσε τα ευχάριστα νέα: «Συγχαρητήρια! Είσαι έγκυος!«.

Σύντομα όμως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή… Εξαιτίας ενός μπερδέματος στην κλινική, της εμφύτευσαν λάθος… έμβρυο! Και σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, κυοφορούσε το μωρό δύο ξένων.

 

Youtube/ Sher Fertility Institute

Η αλήθεια τους χτύπησε σαν κεραυνός και οι δύο ήταν συντετριμμένοι. Όλα είχαν γίνει για το τίποτα; Όχι, όχι. Αρνούνταν να το δεχτούν αυτό, οπότε πήραν μια πολύ ασυνήθιστη απόφαση: η Carolyn θα γεννούσε το μωρό γιατί οι πιθανότητες να ξαναμείνει έγκυος ήταν ελάχιστες, αλλά και επειδή το άγνωστο ζευγάρι είχε τεράστιες προσδοκίες από αυτό το μωρό, κάτι που έκανε την απόφασή τους ακόμη πιο εύκολη.

Το είδαμε σαν μια ευκαιρία να βοηθήσουμε μια άλλη οικογένεια, γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να θέλεις ένα παιδί και να μην μπορείς να το αποκτήσεις.

Youtube/ Sher Fertility Institute

Ο μικρός Logan γεννήθηκε το περασμένο φθινόπωρο, μένει με τους βιολογικούς του γονείς, αλλά η Carolyn και ο Sean τον επισκέπτονται τακτικά. Είναι μάλλον το πρώτο παιδί στον κόσμο που πραγματικά έχει δύο μητέρες, δύο γυναίκες που κοιτάζονται στα μάτια και νιώθουν αστείρευτη ευγνωμοσύνη η μία για την άλλη…

fanpage.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.