ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ήττα στο tie break με 15-17 και συνέχεια στο ταμπλό ηττημένων για Αμορανίτη / Τερζίου

Μια ανάσα από την απευθείας πρόκριση στο ημιτελικό της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ19) βρέθηκαν η Νικολέτα Αμορανίτη και η Φαμπιόλα Τερζίου.

Στον προημιτελικό, στο ταπλό των νικητών, τα δύο κορίτσια ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τις Δ. Μάττιου και Ο. Πεπόνη (Νο1 του τουρνουά) με 1-2 σετ (16-21, 18-21 και 15-17). Μάλιστα το ροδίτικο δίδυμο έχασε μοναδική ευκαιρία αφού προηγήθηκε στο 3ο και καθοριστικό σετ με 12-8 αλλά και 15-14.

Τώρα οι αθλήτριες της Φαίης Μίχου θα έχουν άλλη μία ευκαιρία αύριο το πρωί να νικήσουν αντίπαλο από το ταμπλό των ηττημένων και να προκριθούν στην τετράδα (ημιτελικό).

Όπως είναι γνωστό η τελική του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων και Εφήβων (Κ19) πραγματοποιείται στο «Sailing the Club» στο Σχινιά Αττικής από 5-7 Αυγούστου και οι δύο ροδίτισσες συμμετέχουν σε αυτήν ως πρωταθλήτριες Αιγαίου, έχοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των επιχειρήσεων Colorado club Rhodes, Special Rhodes, Οδυσσέας Πεζουβανης, Opus και Nuovo.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.