ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έδινε σε μαθητές την τάξη για να κάνουν σεξ!

Στη σύλληψη του 25χρονου μαθηματικού Quinton Wright με την κατηγορία της συμβολής στην παραβατικότητα ανηλίκου προχώρησαν οι αρχές.

Ο μαθηματικός του Champion Theme Middle School στο Stone Mountain συνελήφθη μετά την καταγγελία μητέρας πως επέτρεπε στους μαθητές να κάνουν σεξ στην ντουλάπα της τάξης του.

“Δεν το πίστευα όταν διάβασα τα μηνύματα. Είπε στον γιο μου ότι μπορούσε να έχει την ντουλάπα από τις 7.30 μέχρι τις 8.30. “Έχεις πει στο κορίτσι τι θα γίνει; Ότι δεν μπορεί να το πει σε κανέναν; Βασικά να μη μάθει κανείς ότι σας επιτρέπω να χρησιμοποιείτε τον χώρο”.

Είναι πολύ αηδιαστικό και απογοητευτικό γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς όταν αφήνουμε τα παιδιά στο σχολείο”, σημείωσε η μητέρα του που ανακάλυψε τα συγκλονιστικά μηνύματα όταν έψαξε το κινητό του 14χρονου γιου της.

Ανέφερε ακόμα ότι ο δάσκαλος του έστειλε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών και ένα μήνυμα που του έλεγε πως δεν έχει προφυλακτικά.

Μετά τη σύλληψη του Quinton Wright την Τρίτη, η γυναίκα πήρε από το σχολείο τον γιο της την Παρασκευή και κατέθεσε καταγγελία.

Η εγγύηση για την απελευθέρωση του 25χρονου έχει οριστεί στις 16.000 δολάρια, με τη μητέρα του να δηλώνει πως θέλουν να καταστρέψουν την καριέρα του γιου της.

“Είμαι πολύ πληγωμένη και νευριασμένη με όλο αυτό. Μου είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε ποτέ κάτι τέτοιο”, υπογράμμισε, τονίζοντας πως είαι πολύ θυμωμένος γιατί ενδιαφερόταν πολύ.

Πηγή: Wsbtv

newsit.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.