ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Άδωνις επιχείρησε να μπουκάρει στο «ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ» (εικόνες & video)

O Άδωνις μαινόμενος και μανιακός, έξω από το θέατρο «Βέμπο», επιχείρησε να μπουκάρει  για ψήφους… Ως άλλος Αλέξης Κούγιας, προσπάθησε να κάνει πράξη τα όσα προανήγγελλε το πρωί, περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι και εξυβρίζοντας τον Λάκη Λαζόπουλο, με απώτερο σκοπό, τη συλλογή ψηφαλακίων, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.

Ένα νούμερο για τα νούμερα. Τίποτα άλλο…

Φανταστείτε πως την ίδια ώρα είχε και το κινητό στο χέρι για να ενημερώνει σχετικά τους διαδικτυακούς του φίλους. Αφού έγραψε πως «δεν του δόθηκε ο λόγος και ότι δεν φοβάται τον παρουσιαστή», ολοκλήρωσε το «τιτίβισμά» του γράφοντας κι ένα «θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης», έτσι για τα μάτια του κόσμου ρε παιδί μου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν διέκοψε το «ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ», όπως δεν θα το έκανε για κανέναν και τον προσκάλεσε στο καμαρίνι του μετά την ολοκλήρωση της παράστασης.

«Μου είπαν ότι έχει έρθει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ότι είναι απ’ έξω και θέλει να μπουκάρει και εδώ. Να του πω ότι στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπουκάρισε και να μπήκε με το έτσι θέλω», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε:

«Εδώ, το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ είναι μία εκπομπή που κάνω παράσταση εγώ στον κόσμο και η παράσταση για όσους ξέρουν στοιχειώδη πράγματα από την τέχνη, δεν διακόπτεται ποτέ από κανέναν. Όταν τελειώσει η εκπομπή, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχθώ μέσα για να συζητήσουμε».

Φυσικά, ο Άδωνις δεν δέχθηκε, αφού δεν υπήρχαν κάμερες και αποχώρησε άπρακτος…

Όχι τίποτα άλλο, πήγε χαμένο και το βάψιμο. Ναι, σωστά καταλάβατε, ήταν έτοιμος, βαμένος και τα τηλεοπτικά συνεργεία ενημερωμένα και σε επιφυλακή, ώστε να τραβήξουν πλάνα…

Δείτε την απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στον Άδωνι Γεωργιάδη: 

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.